Malerbutik

Besøg Malerbutikken i Grenaa

Alt inden for kvalitets
maling og værktøj

Du kan også møde Malerfirmaet Tipsmark i vores egen malerbutik i Grenaa. Her har vi alt, hvad et veludført malerprojekt kræver indenfor kvalitetsmaling og værktøj til meget konkurrencedygtige priser – Vi er altid frisk på en handel.

Når du kommer ind i malerbutikken, bliver du taget imod og rådført af et smilende personale, som er udlærte farvehandlere og ved alt, hvad der er værd at vide om maling.

Åbningstider

Mandag-fredag: 09:30-17:00
Lørdag: 10:00-13:00
Søndag: Lukket

Kontakt butikken

Tlf.: 86 32 09 80
butik@malertipsmark.dk

Køb maling til privat og erhverv

Uanset, om det er til privat- eller erhvervsbrug, du skal købe maling og værktøj, kan du handle med os. Vores kunder er både private gør-det-selv folk og erhvervsdrivende samt offentlige virksomheder.

Vi sparer med dig, ligegyldigt om du er helt grøn på malerområdet eller er velbevandret med en malerpensel.
Vi giver dig gode fif og tager også gerne imod dine tips, som vil kunne glæde andre gør-det-selv kunder at kende til.

Ligesom ude hos vores kunder bestræber vi os i butikken på at yde den bedst tænkelige service, vi kan præstere. Du skal føle dig godt klædt på til at gå i gang med malerspand og -pensel, når du har handlet hos os.

Kvalitetsmaling med grønne mærker

Vi bruger altid kvalitets- og miljøvenlig maling, når vi løser maleropgaver hos vores kunder, og denne maling skal selvfølgelig også være tilgængelig for dig, som vil male selv.

 

I Malerbutikken kan du købe det bedste maling på markedet fra de anderkendte leverandører.
Danske Beck & Jørgensen A/S, der har leveret til danske malere i mere ind 100 år, og det norske Jotun, der går den ekstra mil for miljøet og er kendt for blandt andet deres Lady maling og Demidek serie.

Med to så professionelle leverandører på vores hylder, står vi naturligvis inde for garantien. Skulle vi mod forventning ikke have det, du ønsker i butikken, skaffer vi det naturligvis hjem.
Så kom ind og hør mere om malingen til dit næste projekt. Vi vejleder dig og kommer med en skarp pris på det, du skal bruge.