Profil

Malerfirma siden 1910

Vi holder vores aftaler

Siden 1910 har Malerfirmaet Tipsmark eksisteret. Så i over 100 år har vi holdt, hvad vi har lovet.

Det er vigtigt for os, at kunden føler sig tryg i vores hænder, og det er uanset, om det er i forbindelse med et enkelt uforpligtende møde hos en privat eller en større opgave, der skal leveres som underentreprenør eller fagentreprise på et stort byggeri.

Visionerne i firmaet
Et højt service niveau, levere et godt stykke kvalitetsmæssigt malerarbejde til den aftalte tid og til en fornuftig pris.

Fleksibel samarbejdspartner

Tillid og troværdighed er vores værdiggrundlag og alle kunder kan forvente kompetent vejledning og stor ekspertise når det gælder udførelse af professionelt malerarbejde. Malerfirmaet Tipsmark lægger vægt på at udføre et professionelt arbejde til den aftalte tid. Vi er en fleksibel samarbejdspartner til dit byggeprojekt, da vi har mulighed for hurtigt at rykke ud til de enkelte opgaver. Vores mange kompetente medarbejdere giver os mulighed for at handle hurtigt og effektivt.

Vores mission er at give så høj en service, vi overhovedet kan præstere – hver gang.

Mange forskellige kunder

Vores referenceliste favner kunder af forskellig art. Vi løser opgaver for både privat, erhverv og det offentlige, og det gælder både de små vedligeholdelsesopgaver, nybyg og renovering samt større opgaver, hvor vi har malerentreprisen.